Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 16-та сесія
Тип документу: Проекти рішень сесій
Дата: 12.11.2021
Номер документу: -
Назва документу: Земельні питання 16 сесії 8 скликання частина №3

294. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чичкалюк Д.О.

295. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Слободянику С.С.

296. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства гр. Дзюні С.А.

297. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Федюк В.Б.

298. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Абушахманову Р.С.

299. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Шокурову Ю.Г.

 300. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Токарчуку М.І.

301. Про відмову в наданні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Козолупу І.П.

302. Про відмову в  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Косецькому О.Б.

303. Про відмову в  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Венгер Ю.О.

304. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Андруху С.М.

 305. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Фіщенко О.В.

306. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Білоус Н.Ю.

 307. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Цюпій О.П.

308. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

 309. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Штейнику В.В.

 310. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Чернецькій О.А.

 311. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Чернецькій О.А.

 312. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кивлюк Л.С.  

313. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кивлюк А.С.

314. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бабичу В.М.

315. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Мачай Т.П.

316. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Березюк К.В.

317. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мосьондз С.М.

318. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Овод В.В.

319. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лахмітько Т.В

320. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  гр. Головатюкк О.В

321. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

322. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

 323. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

324. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

325. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

326. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

327. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

328. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

329. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

330. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

331. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Тодоренко Р.М.

332. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сліпенькому П.І.

333. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дулі Ю.М.

334. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянськогогосподарства  гр. Лаврук Л.П.

335. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.  Мельник Н.О.

336. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Вихрист В.В.

 337. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Стаднік М.А.

 338. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянськогогосподарства  гр. Габрусь М.В.

339. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  гр. Габрусь К.М.

340. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Габрусь Н.В.

341. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Трофіменко М.В

342. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Трофименко А.О.

343. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Іщук М.С

344. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Трофіменко О.І

345. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Співак Є.В.

346. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Співак І.В.

347. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Балай М.В.

348. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Балай Ю.В.

349. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бондарчук Х.П.

350. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бондарчук Д.Д.

351. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Аношкіна Н.М.

352. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Аркуша Н.М

353. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Співаку В.П.

354. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Шинкарьовій Г.В

355. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Шинкарьовій В.Р.

356. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Сільчиній М.Р

357. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Подоляці О.М

358. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Сільчиній О.В

359. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Шинкарьовій К.Р

360. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Подоляці Т.П

361. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Шинкарьову Р.В

362. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Сільчин О.О.

363. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Сільчину Р.О.

364. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Шинкарьову О.Р

365. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Шинкарьовій В.В

366. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Подоляка Є.О.

367. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатюк О.П.

368. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Оверчуку Р.Д.

369. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Оверчуку Д.П.

370. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шинкарьову В.О.

 371. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатюк І.В

372. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бондарчуку Д.С

 373. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Кревській Л.Ю.

374. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шинкарьовій Л.П.

375. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дзигаленку В.А.

376. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Стрижевській Л.С.

377. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Вірнику С.В.

378. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Присяжнюк С.В

379. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Грачову О.М

380. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Осьмушко К.П

381. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Волинець Ю.Є.

382. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Мосьондз С.М.

383. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Шаповал О.М

384. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Безпалій О.С

385. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Скопко С.В.

386. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Скопку Т.О

387. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Саргашу Р.А

388. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гончар С.М

389. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Блажчук Т.І

390. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пшелуцькому Р.А

391. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дрозду О.М

392. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Черниш Л.Д

393. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кравценюк О.О

394. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Калашнікову В.В.

 395. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Полозюку С.О.

 396. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Полозюк О.В.

 397. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Полозюку О.С.

 398. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фурману О.О.

 399. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Рудковській І.Ю.

400. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Приходько Н.В.

401. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Головенько В.І.

402. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Головенько О.В.

403. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тоха Н.В.

404. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бондар О.В.

 405. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фіщенку В.М.

 406. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчуку Д.В.

 407. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кучерук В.І.

 408. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Муляр Т.В.

 409. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Станіславенку А.М.

 410. Про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гавришу А.А.

 411. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Марківській Л.Ю.

412. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Крочаку  В.Л.

 413. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Журату М.А.

 414. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гуцуляку Д.О.

 415. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Білоус В.О.

 416. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Білоконній А.В.

 417. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бугирі В.А.

 418. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бугирі А.П.

 419. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бобику П.В.

 420. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бобик М.М.

 421. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бачиній В.В.

 422. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шинкаруку А.О.

 423. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мороз А.І.

 424. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Оргєєву Л.В.

 425. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Швидюк Л.Д.

 426. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Щербині К.І.

 427. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Щербині С.П.

 428. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Захарчук Л.В.

 429. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гарагоничу С.М.

 430. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Веремей І.М.

 431. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тарану В.П.

 432. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дідуру В.В.

 433. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ханащак В.О.

 434. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Олійник Л.П.

 435. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Смаглу С.С.

 436. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Л.А.