Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 16-та сесія
Тип документу: Проекти рішень сесій
Дата: 12.11.2021
Номер документу: -
Назва документу: Земельні питання 16 сесії 8 скликання частина №4

 437. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Заболотній В.Д.

 438. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Капітанюк Л.М.

 439. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Г.В.

 440. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Поперечній О.М.

 441. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пушкар О.М.

 442. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Розальському О.В.

 443. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пічкуру І.В.

 444. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сокуру С.М.

 445. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гуменюк Г.С.

 446. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гонак О.В.

 447. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яковенко Т.М.

 448. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Федотовій О.М.

 449. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського осподарства гр. Коваль О.В.

 450. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дунді О.О.

 451. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лаврук Л.П.

 452. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ванжулі Р.Д.

453. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Медвідь І.Г.

454. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Шевчук О.В

455. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Камінському М.Р.

456. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Гончаруку І.В.

457. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Киричишину О.В.

 458. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Путкарадзе Т.В.

459. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства   гр. Яроменко К.С.

460. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Міхайловій О.І. 

461. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Долговій Н.І. 

 462. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Мотрук Т.А. 

 463. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Яроменко Ю.Д.

464. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гавришу С.А.

465. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дзюбаку О.П.

466. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.  Гернезі  О.П. 

467. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.  Яковенку Б.В.

468. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Баку А.М.

469. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шинкаруку І.О.

 470. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Щебетюку В.Л.

471. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду для будівництва і обслуговування будівель торгівлі гр. Міхневич Н.А.

472. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у оренду для будівництва і обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування гр. Міхневич Н.А.

473. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бердар М.М

474. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Нариженку Д.В

475. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Олійнику О.С

476. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Самусь А.Г

477. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Журату П.А. 

478. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Антонюку Є.В

479. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Живелюку Є.С.

480. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва гр. Сломінській С.М