Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 16-та сесія
Тип документу: Рішення сесій
Дата: 25.11.2021
Номер документу: -
Назва документу: Рішення 16 сесії 8 скликання земельні питання частина №3

 261. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Датко Н.В.

 262. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Блах Н.В.

 263. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Усатюк М.Г.

 264. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шаталюк Н.В.

 265. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шереметі Ю.В.

 266. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику А.О.

 267. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.  Волошенюк І.Л.

 268. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Вижаковській Г.І..

 269. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ковальовій Т.В.

 270. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Поворознюк К.О.

 271. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Куліковській К.А.

 272. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Білецькій Н.П.

 273. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Савчуку М.В.

274. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Токарчук П .

275. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Откалюк О.О. 

276. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Берегуляку Є.В.

277. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Бондарчук О.О.

278. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Слободянюк Т.В.

279. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Малярову М.В.

280. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Максіменко О.О.

281. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Рудик Н.В.

282. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Коломієць М.І.

 283. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лівандовській В.С.

284. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ковальчуку А.С.

285. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Луцько С.В.

286. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Луцько Н.О.

287. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Польгуль П.І.

288. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дзюня Н.А.

289. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Козак А.І.

290. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Токарчук О.П.

291. Про надання на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дацюк Г.О.

292. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Кардаш Д.В.

293. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо обєднання земельних ділянок  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва СФГ "Лан"

 294. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чичкалюк Д.О.

295. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Слободянику С.С.

 296. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства гр. Дзюні С.А.

 297. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Федюк В.Б.

298. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Абушахманову Р.С.

299. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Шокурову Ю.Г.

 300. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Токарчуку М.І.

 301. Про відмову в наданні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Козолупу І.П.

302. Про відмову в  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Косецькому О.Б.

303. Про відмову в  наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Венгер Ю.О.

304. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Андруху С.М.

 305. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Фіщенко О.В.

306. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Білоус Н.Ю.

 307. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Цюпій О.П.

308. Про відмову в наданні дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок

 309. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Штейнику В.В.

 310. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Чернецькій О.А.

 311. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Чернецькій О.А.

 312. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кивлюк Л.С.  

313. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кивлюк А.С.

314. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бабичу В.М.

315. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Мачай Т.П.

316. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Березюк К.В.

317. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мосьондз С.М.

318. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Овод В.В.

319. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лахмітько Т.В

320. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  гр. Головатюкк О.В

321. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

322. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

323. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

324. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

325. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

326. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

327. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

328. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

329. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

330. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для городництва гр. Пшелуцькій М.Г.

331. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  гр. Тодоренко Р.М.

332. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сліпенькому П.І.

333. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Дулі Ю.М.

 334. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Лаврук Л.П.

335. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.  Мельник Н.О.

336. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Вихрист В.В.

337. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Стаднік М.А.

338. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Черниш Л.Д

339. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кравценюк О.О

340. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ракітіній-Лавренюк В.О.

 341. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лавренюку О.В.

 342. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. дулі Ю.М.

 343. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мазур Н.В.

 344. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Волошенюк Н.М.

 345. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ліманському А.М

 346. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Липівському Г.А.

 347. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Самусь А.Г.

 348. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Олійнику О.С.

 349. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шиманській О.П.

 350. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Гульчак Л.М.

 351. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пилипчук Л.В.

 352. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Пилипчуку В.А.

 353. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Франчук Т.В.

 354. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дзюні М.О.

 355. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Крисько Л.Л.

 356. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Малощак А.В

 357. Про укладення додатковї угоди з СТОВ "Поділля"