Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 20-та сесія( позачергова)
Тип документу: Проекти рішень сесій
Дата: 15.02.2022
Номер документу: -
Назва документу: Земельні питання 20 сесії 8 скликання частина 3 (перенесено з сесії 19)

84

Про втрату чинності рішення 7 сесії селищної ради 8 скликання від 06.04.2021 року № 281 «Про відстрочення надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність»

85

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Притулюк Р.А

86

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Притулюку С.В

87

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ніколаєвій Н.В.

88

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Манухіну В.В.

89

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Штодьку Ю.П

90

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Марущак Н.І.

91

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Корсуну А.І.

92

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник І.В.

93

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Васюкову А.А.

94

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та ослуговування житлового будинку гр. Трач М.І.

95

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фурману О.О.

96

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Олійнику Р.П

97

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мартиневич С.В.

98

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мартиневич А.В.

99

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дроздюку І.О.

100

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та ослуговування житлового будинку,  ведення особистого селянського господарства гр. Гусарик Н.А..

101

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Майдуді М.І.

102

Про  розгляд заяви про поновлення договорів оренди земельних ділянок укладених з СТОВ "Агрофірма" Красне"

103

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам

104

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам

105

Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Шокуровій Т.В.

106

Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Кірієнко Н.Ю.

107

Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Кірієнко С.М.

108

Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Мануйленко Л.Ю.

109

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Калашнікову В.В.

110

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.ФартушнійН.А.

111

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва  гр. Мачай Г.М.

112

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Гончарук І.І.

113

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Пряженцеву В.П

114

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам

115

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам

116

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам

117

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам

118

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам

119

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Антонюку Є.В.

120

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов'язані з користуванням надрами ТОВ "БМУ-3"

121

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Баламуту М.А

122

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Максіменко О.О.

123

Про включення до переліку вільних земельних ділянок, комунальної власності Тиврівської селищної ради, які підлягають для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) та про надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою

124

Про надання в оренду земельної ділянки ТОВ "Кластерфарт"

125

Про виключення з переліку вільних земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення Тиврівської селищної ради, які підлягають для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах)

126

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дібровій Ю.О.

127

Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності

128

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бердар М.М

129

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чернаті І.В.

130

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Грачову О.М.

131

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Марущак О.В

132

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Матусяку Р.В.

133

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва  гр. Голубенку Г.О.

134

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Фурман  Н.В.

135

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Кобилянській Л.М.

136

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Яворському Л.М

137

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Видишко Н.І.

138

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Заступу Д.В.

139

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Бондарчуку В.І.

140

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ "Красне-Агроінвест"