Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 45 сесія
Тип документу: Проекти рішень сесій
Дата: 02.04.2024
Номер документу: -
Назва документу: Порядок денний 45 сесія

1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Попович Т.О.

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Тарасюк З.Ф.

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гончарук О.О.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Візітау Е.М.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Каневій О.О.

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ярощук Н.Л.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. П’ятак М.М.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гончар Т.В.

9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Адам Д.М.

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Головань З.І., гр. Головань Р.В.

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Ковтуну О.О.

12. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Анусіній Г.Д.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення земельної ділянки в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Кукурудзі Н.О.

14. Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення земельних ділянок в натурі (на місцевості) власнику земельної частки (паю) гр. Пастух Н.І.

15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Коваля В.В.

16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Росохи А.А.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Гуцолу В.М.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання в оренду земельних ділянок на території Тиврівської селищної ради за межами с.  Іванківці

19. Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельних ділянок громадянам для городництва на території Тиврівської селищної ради за межами с. Жахнівка

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах земельного сервітуту ТОВ «БМУ-3»

21. Про включення в Перелік земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою

22. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою  щодо інвентаризації земельної ділянки

23. Про внесення змін до рішення 35 сесії 8 скликання Тиврівської селищної ради від 02.06.2023 року № 3066 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель»

24. Про включення земельної ділянки до переліку земельних ділянок право власності на які може бути реалізоване шляхом її викупу та надання дозволу на розробку експертної грошової оцінки даної земельної ділянки

25. Про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу за нормативною грошовою оцінкою земельну ділянку для ведення фермерського господарства гр. Гулику В.В.

26. Про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу за нормативною грошовою оцінкою земельну ділянку для ведення фермерського господарства гр. Гулику А.В.

27. Про надання дозволу на передачу у власність шляхом викупу за нормативною грошовою оцінкою земельну ділянку для ведення фермерського господарства гр. Мандзюку В.М.

28. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва

29. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Гавришу К.А.

30. Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок

31. Про надання в оренду земельних ділянок на території Тиврівської селищної ради за межами с. Пирогів

32. Про надання в оренду земельної ділянки гр. Рузяк Г.А.

33. Про заміну сторони у договорі оренди шляхом укладення додаткових угод до договорів оренди землі

34. Про приведення у відповідність договорів оренди земельних ділянок водного фонду укладених з ФОП Шершеньковим О.С. до вимог чинного законодавства

35. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення

36. Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності

37. Про затвердження проекту землеустрою та надання дозволу на розробку експертної грошової оцінки земельної ділянки

38. Про заключення додаткової угоди до договору оренди земельної ділянки