Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 46 сесія
Тип документу: Проекти рішень сесій
Дата: 06.05.2024
Номер документу: -
Назва документу: Проєкти рішень 46 сесія

      1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. .

      2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.

      3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.

      4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.

      5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.

      6 . Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки ТОВ «Арпос»

      7. Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельних ділянок громадянам для городництва на території Тиврівської селищної ради за межами с. Дзвониха

      8. Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки гр. 

      9 . Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки гр.

     10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на території Тиврівської селищної ради

     11. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки на умовах земельного сервітуту ТОВ «БМУ-3»

     12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення

     13. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок водного фонду

     14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва

     15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у оренду гр. . 

     16. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах  земельного сервітуту Вінницькій філії ТОВ «Газорозподільні мережі України»

     17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки «Центру обслуговування закладів та установ» Тиврівської селищної ради у постійне користування

     18. Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту

     19. Про визнання таким, що втратило чинність рішення 43 сесії 8 скликання Тиврівської селищної ради від 14.02.2024 року № 3362 «Про надання дозволу на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території Тиврівської селищної ради»

     20. Про розгляд заяви гр. _

 

  21.Про внесення змін та доповнень до  Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Тиврівської селищної територіальної громади на 2024-2026  роки.

  22. Про внесення змін та доповнень до  Програми економічного і соціального розвитку Тиврівської селищної територіальної громади на 2024 рік.

  23. Про внесення змін до рішення 40 сесії селищної ради 8 скликання від 15.12.2023 р. №3257  «Про бюджет Тиврівської селищної територіальної громади на 2024 рік»

  24. Про надання дозволу на коригування проєктно-кошторисної документації.

  25. Про затвердження Статуту комунального підприємства «Строїнецьке» в новій редакції.

  26. Про припинення сільських виборчих комісій шляхом ліквідації.

  27. Про уточнення назв вулиць Тиврівської селищної територіальної громади.

  28. Про перейменування вулиць і провулка.

  29. Про надання згоди на прийняття майна з комунальної власності Тиврівської селищної територіальної громади у спільну власність
територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

  30. Про продовження на період дії воєнного стану договору оренди нежитлового приміщення