15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-а річниця виведення військ з Афганістану. У церкві Вознесіння Господнього смт Тиврів проієреєм Богданом Бицкало відправлено молебен за здоров'я захисників та заупокійну панахиду за загиблими.

В нашій громаді також вшановували воїнів-земляків, які пройшли пекло тієї далекої війни. Вже традиційно вшановували хвилиною мовчання ветерани своїх полеглих бойових друзів. Селищний голова Сергій Кицишин подякував усім присутнім за сумлінне виконання військового обов'язку та побажав їм міцного здоров'я! Усім учасникам бойових дій було вручено грошові премії.

Працівники Будинку культури, Школи мистецтв, танцювальний колектив та виконавці вшанували гостей тематичною програмою. Працівники Публічної бібліотеки презентували книжкову виставку " Згадай Афганістан, синів полеглих України".

Ми засвідчуємо свою глибоку шану воїнам-афганцям та учасникам бойових дій на територіях інших держав та пам'ятаємо про них!Фото без опису