Напередодні Дня Соборності України в Тиврівській територіальній громаді відбулося урочисте зібрання працівників органів самоврядування, закладів та установ, освітян та громадськості, учнівських колективів Тиврівського Опорного закладу і наукового ліцею.

22 січня Україна відзначає 103- річницю з дня проголошення Акта злуки Української народної республіки та Західноукраїнської народної республіки, який здійснив мрію українського народу створивши національну державу!

Заходи проходили біля пам'ятного знаку вчителям та членам "Просвіти", страченим Радянськими репресивними органами за участь в національно-визвольній боротьбі за інтереси держави.

Виступаючі у своїх промовах донесли, що День Соборності - це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. Традиційно захід розпочався і завершився виконанням державного гімну України.

Учні Тиврівського Опорного закладу утворили символічний "ланцюг єдності" наслідуючи щорічну акцію, яка проходить в Україні.

До дня Соборності, гуртківці Будинку дитячої та юнацької творчості взяли участь у Всеукраїнському фото-конкурсі " Україна - це ми!", світлини розташовані в актовій залі закладу.

Публічна бібліотека Тиврівської селищної ради організувала виставку-спогад " Соборність України - важлива віха в історії нашого народу!"

Захід проведено за підтримки Тиврівської селищної ради працівниками Будинку культури нашої громади.

Бажаємо усім завжди любити Україну, пишатися своєю історією та своїм народом! І пам'ятайте, що ми всі один народ і жодні рубежі не зможуть розділити нас!

 


Фото без опису