ОБГРУНТУВАННЯ Техічний та якісних характеристик закупівлі м’ясо свинини (лопатка без кістки охолоджена), м’ясо курятини (стегно куряче охолоджене) 07.02.2025, 12:20 Обгрунтування
ОБГРУНТУВАННЯ Технічних та якісних характеристик закупівлі : (Свіжоморожена риба хек), код національного класифікатора України ДК 021-2015-15221000-3 – Морожена риба 07.02.2025, 12:17 Обгрунтування
ОБГРУНТУВАННЯ Технічних та якісних характеристик закупівлі : (Дрова для опалення твердих порід), код національного класифікатора України ДК 021-2015-03418100-4 – Деревина твердих порід 29.01.2025, 12:17 Обгрунтування
ОБГРУНТУВАННЯ Технічних та якісних характеристик закупівлі : Масло вершкове вагове не менше 73% жирності – код ДК 021:2015-15530000-2 Вершкове масло 22.01.2025, 12:16 Обгрунтування
ОБГРУНТУВАННЯ Технічних та якісних характеристик закупівлі : Хліб пшеничний білий різаний в плівці, хліб житньо-пшеничний різаний в плівці, плетенка в плівці., код національного класифікатора України ДК 021-2015-15810000-9 — Хлібопродукти, свіжовипе 15.01.2025, 12:14 Обгрунтування