Шановні жителі нашої громади!

22 січня 1919 року здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України.

На Софійському майдані Києва було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.

Возз’єднанню українських земель судилося навічно увійти в історію України величним національним святом – Днем Соборності України.

До цієї події українська нація йшла не одне століття. Покоління українських патріотів боролись за ідею створення Незалежної України. Багато хто з них поклав власне життя заради майбутньої державності.

Сьогодні, відзначаючи День Соборності України, ми повинні усвідомлювати, що побудова демократичної, заможної , соборної України – наш загальний борг перед історією.

Тільки разом, собором, за участю всіх верств і політичних сил суспільства можливо досягти розквіту української держави, підвищення добробуту людей. Будемо ж з вами творцями власної долі та розбудовниками власної держави!

В складних умовах сьогодення ідея соборності не тільки актуальна, а й наповнюється особливим сенсом. Сьогодні, хлопці та дівчата — бійці в районі проведення ООС, так само, як і їхні прадіди понад 100 років тому, відстоюють незалежність України.

Продовжимо героїчні досягнення предків, станемо гордістю нащадків!

Щиросердно вітаю всіх із Днем Соборності України!

Бажаю всім нам любові до рідної землі, миру, добробуту, мудрості. Нехай віра в демократичну, соборну й економічно багату Україну надихає нас на нові звершення заради процвітання наших людей!

Зі святом вас! Із Днем Соборності України!

Нехай Господь береже усіх нас та нашу рідну Україну!

З глибокою повагою,

селищний голова                                                                  Сергій КИЦИШИН

Фото без опису