БАЖАЮЧИМ ПРОХОДИТИ КОНТРАКТНУ СЛУЖБУ У ПІДРОЗДІЛАХ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ НА ПОСАДАХ ОФІЦЕРСЬКОГО, СЕРЖАНТСЬКОГО ТА РЯДОВОГО СКЛАДУ

 

       Вінницький районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки надає можливість представникам сильної половини людства, які в складний для нас час не можуть стояти осторонь, реалізувати свій патріотичний та громадський обов’язок по захисту Батьківщини.

   З цією метою територіальний центр запрошує громадян України на військову службу за контрактом до батальйону ТрО (територіальної оборони).

   Військова служба здійснюється тільки в межах Вінницького району.

   Держава гарантує соціально правовий захист військовослужбовців та членів їх родин, а також виплату грошового забезпечення рядовому, сержантському та для осіб офіцерського складу залежно від посади, вислуги, звання і т.д

ОСНОВНІ ВИМОГИ ПІД ЧАС ВІДБОРУ:

• Вік для солдатів, сержантів та офіцерів до 60 років.

• Проходження військової служби.

• Придатність за станом здоров’я.

• Фізична підготовленість та психологічна стійкість.

• Загальноосвітній рівень.

• Мотивація до військової служби.

• Сформований рівень ідейних цінностей, моральних та професійних якостей.

• Відсутність судимостей та скоєння тяжких злочинів.

Зробіть свій внесок у захист недоторканності нашої рідної Батьківщини!

ПЕРЕВАГА, ЩОДО ПРИЙНЯТТЯ НА СЛУЖБУ В ВІЙСЬКА ТРО ЗСУ:

   Усі військовослужбовці  гарантовано отримуватимуть грошове забезпечення  відповідно до штатного розпису.?

   Військові забезпечуватимуться безоплатною кваліфікованою медичною допомогою у військово-медичних закладах охорони здоров’я.?

    Військові служитимуть поруч із домівкою та захищатимуть свою малу Батьківщину та родину.

   В особливий період укомплектування частин здійснюватиметься військовослужбовцями за контрактом, за призовом особами офіцерського складу та територіальним резервом. Вони обійматимуть офіцерські, старшинські, сержантські та солдатські посади. ?

   Усім військовослужбовцям зберігатиметься місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності й у фізичних осіб-підприємців, у яких вони працювали на час призову.

   Крім того, на час дії особливого періоду в разі призову на військову службу виплата пенсії для армійців, які її отримували, не припиняється, а після звільнення зі служби — підлягає обов’язковому перерахунку.?

 

За детальною інформацією звертайтесь за адресою:

смт.Тиврів, вул.  Тиверська,32  0435521205

Фото без опису