Шановні жителі Тиврівської територіальної громади!

Від усього серця радий вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця – Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

Ось і відходить у минуле ще один рік, сповнений надій і тривог, перемог та складних випробувань, здолання перешкод та здійснення планів.

Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в Новому!

Напередодні новорічних свят прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково збудеться. Нехай усе те, що ви загадаєте в новорічну ніч, обов’язково здійсниться у найближчому майбутньому. Нехай Новий рік прийде до кожної оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, світло новорічних вогнів зігріває ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця вірою у кращий завтрашній день.

Зичу, щоб Новий рік став для кожного з нас роком добрих змін, соціально – економічного зростання та духовного оновлення, роком, в якому в Україні запанує довгоочікуваний мир і буде подолано всіх ворогів.

Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове, побажаймо один одному Любові та Віри. Подаруймо найдорожче і найцінніше – тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Хай Різдвяна зоря запалить у нас вогонь надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії.

Веселих та радісних свят, дорогі земляки!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

З найкращими вітаннями, селищний голова

                                                                                                 Сергій КИЦИШИН

Фото без опису