З 30 листопада 2022 р. набула чинності постанова Кабінету Міністрів України ( від 15.11.2022 р. № 1320), якою передбачено що:

  • строк виплат державних допомог продовжуватиметься лише особам, які проживають на території територіальних громад, віднесених до Переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій (далі – Перелік);
  • у разі виключення територіальних громад із Переліку державну допомогу продовжуватимуть виплачувати протягом місяця, в якому територіальну громаду виключено з Переліку, та протягом наступного місяця після її виключення;
  • особам, які не проживають на території територіальних громад, внесених до Переліку, строк виплати державної допомоги продовжується до 31 грудня 2022 р.(включно).

           Оскільки Тиврівську територіальну громаду не включено до Переліку, то особам, які отримують державні допомоги автоматично (без особистого звернення), необхідно з 01.01.2023 р. звернутися  до Центру надання адміністративних послуг та надати заяву на подовження дії державних допомог.

               Довідки за телефоном: 0683399570