Тиврівська дільниця Вінницького відділення АТ «Вінницягаз» ставить Вас до відома, що у звязку з необхідністю термінового виконання ремонтних робіт на магістральному газопроводі «Уренгой-Помари-Ужгород» Золотінське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів проводить зупинку ГРС «Тиврів» з 8 год. 19 червня 2023 року, газопостачання буде припинено в населених пунктах смт Тиврів, с. Василівка, с. Дзониха, с. Колюхів.

Відновлення газопостачання вищевказаних населених пунктів буде проводитись з 26 червня 2023 року, поступово по мірі виконання усіх регламентних робіт Тиврівською дільницею Вінницького відділення АТ «Вінницягаз».

Роботи проводяться для забезпечення належного технічного стану газорозподільних мереж та безпечного постачання природного газу споживачам.

Прохання до мешканців будинків та квартир перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами після припинення газопостачання та на момент пуску газу забезпечити доступ працівників Тиврівської дільниці АТ «Вінницягаз» до газових приладів своїх помешкань для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання.

Наголошуємо на тому, що з метою забезпечення безпечного газопостачання, відновлення подачі газу буде проводитись лише за наявності мешканців в своїх будинках та квартирах.

Дякуємо за розуміння та просимо вибачення за тимчасові незручності!


Фото без опису