ДОПОМОЖЕМО НАШИМ ПОРАНЕНИМ ЗАХИСНИКАМ!!!

 

Повідомляємо, що 20 червня 2023 р в приміщенні Будинку культури за адресою смт.Тиврів, вул.Тиверська, 49, всі бажаючі можуть стати донором крові та врятувати чиєсь життя.

 

Тиврівською селищною радою орієнтовно по маршруту: Строїнці- Красне- Черемошне- Василівка- Тиврів буде організовано довіз донорів до місця відбору крові.

  • бажаючі здати кров можуть записатися  за телефоном   067-434-68-03  або  у  свого сімейного лікаря;
  • після здачі крові донори забезпечуються безкоштовно гарячим чаєм та печивом, їм надається довідка про звільнення від роботи на 2 дні та виплачується 90 грн. на додаткове харчування ;
  • після здачі крові, за бажанням, донор може звернутися в Вінницьку обласну станцію переливання крові для отримання довідки про результати обстеження на трансмісивні інфекції.

 

Рекомендації:

Намагайтесь регулярно та збалансовано харчуватися, побільше пийте; відмовтеся від уживання алкоголю за 48 годин до процедури; утримайтеся від прийому аспірину, анальгіну та ліків, що містять аспірин і анальгетики, за 72 години до процедури; обов'язково виспіться та відпочиньте.

Перед донацією бажано відпочити та легко поснідати. Упродовж дня варто відмовитися від інтенсивного фізичного навантаження, серйозних справ, розпивання алкоголю. Також не бажано керувати транспортними засобами за емоційного збудження, яке буває, як правило, у всіх.

За 2 години до та 2 години після процедури палити небезпечно і для Вас, і для того, кому потрапить кров.

Дорогі наші земляки, збережемо  життя  наших воїнів та  українців!

Фото без опису