Фото без опису

Новорічні та Різдвяні свята завжди асоціюються з ялинкою, прикрасами та святковим настроєм. Проте, не усі знають, яку велику небезпеку несе в собі порушення елементарних вимог пожежної безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят. Саме з цією метою працівники державного нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Вінницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькі області  організовують та проводять ряд заходів спрямованих на недопущення виникнення пожеж під час проведення свят.

При підготовці до проведення святкових заходів необхідно особливу увагу приділити прикрашанню ялинки. Адже, якщо установити її з порушенням, прикрасити горючими іграшками та не сертифікованими електрогірляндами - це може спричинити її займання та призвести до пожежі.

Основні правила безпеки прості та елементарні а також не потребують матеріальних затрат. Знання та дотримання їх є запорукою безпеки вашого життя та життя ваших дітей, а також отримання справжнього задоволення від свята, яке принесе благополуччя та радість до вашої оселі.

​​​​​​