Фото без опису

                           

 

 

       ДОВІДКА-ЗВІТ

Дільничного офіцера поліції сектору поліцейської діяльності №1  відділення поліції №2 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області капітана поліції 

Чернати Василя Леонідовича

та поліцейського офіцера громади  СВГ відділення поліції №2 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області капітана поліції 

Косецького Олега Борисовича

                                               за  шість місяців 2024 року

Шановні громадяни, на даний час залишається актуальна проблема криміногенної обстановки, як  в цілому в Україні, так і на території  Тиврівської ТГ.

Щоб профілактувати ріст вчинення злочинів та правопорушень, попередити небажане загострення криміногенної ситуації, поліцейським офіцером громади, посилюють нагляд в сільській місцевості, що характерно доведено оперативно-профілактичними відпрацюваннями на території  Тиврівської ТГ.

 З початку 2024 року ДОП В. Чернатою та ПОГ О. Косецьким розглянуто та прийнято рішення по 143 зверненням громадян. Виявлено та задокументовано 6 кримінальних правопорушень та 61 адміністративне правопорушення. На постійній основі здійснюється  перевірка за місцем проживання раніше судимих осіб, сімейних кривдників, власників зброї а також сімей СЖО та ВПО. Здійснюється патрулювання території обслуговування а саме : Тиврівської ТГ. Проводяться виступи у навчальних закладах з метою інформування учнів про адміністративну та кримінальну відповідальність.

Наведені приклади вказують на те, що в сільських населених пунктах нерідко порушується комендантська година, трапляються випадки хуліганських дій та інших правопорушень, особливо у вечірній та нічний час. Як засвідчує поліцейська практика, часто, саме таке «дозвілля» стає підґрунтям вчинення злочинів.

З метою не допущення вчиненню злочинів та правопорушень, пропоную:

  • Обмежити роботу розважальних закладів до 22.00 год.;
  • Голові виконавчого комітету, з працівниками поліції провести заплановані перевірки за місцем проживання осіб, які схильні до вчинення злочинів та правопорушень, з  метою не допущення ними протиправних дій.
  • Приймати активну участь з ДОП та ПОГ по виявленню точок із самогоноварінням, та фактів появи громадян у громадських місцях в нетверезому стані, вчинення ними хуліганських дій.
  • Забезпечити належну співпрацю між виконавчим комітетом та поліцією.

Також наголошуємо усіх громадян на необхідність безумовного дотримання обмежень комендантської години та просимо всіх жителів населених пунктів у разі появи в селі підозрілих осіб кавказької, циганської зовнішності та осіб які намагаються здійснити скупку металобрухту та осіб  які намагаються продавати різні підозрілі товари, негайно повідомляти дільничного офіцера поліції або чергову частину ВП № 2 Вінницького РУП по телефону 3 – 30 – 91 або 102.  

 

                                         Дякую за увагу.