Фото без опису

Фото без опису

30 липня - Всесвітній день протидії торгівлі людьми.

З початку повномаштабного вторгнення росії на територію України мільйони українців вимушено виїхали за кордон.

Однак закордоном вони можуть потрапити "на гачок" злочинців і опинитися в небезпеці.

Зметою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків потрапляння в ситуацію торгівлі людьми та ідентифікації осіб, які постраждали від торгівлі людьми .

Сьогодні у Тиврівській громаді був розгорнутий інформаційно-консультативний пункт з питань протидії торгівлі людьми: "Були у рабстві?Зверніться! ОТРИМАЙТЕ ДОПОМОГУ!".

До проведення заходу були залучені фахівці відділу соціального захисту та соціального забезпечення,охорони здоровʼя,центру надання соціальних послуг,служби у справах дітей,відділу освіти, культури,молоді, спорту та туризму.

Торгівля людьми - глобальна проблема, яка вимагає спільних зусиль для її подолання. Важливо, щоб кожен з нас знав свої права та вмів захищати себе та своїх близьких.

"Сьогоднішній захід - це наш вклад у підвищення обізнаності про проблему торгівлі людьми та запобігання цьому злочину. Кожен повинен знати, як діяти у випадку небезпеки та до кого звертатися за допомогою.

Від імені організаторів дякуємо всім, хто приєднався до заходу та зробив свій внесок у боротьбу з торгівлею людьми. Спільними зусиллями ми зможемо створити безпечне середовище для наших дітей та сімей.

#ПротиТоргівліЛюдьми

#Кіднепінг