За нанесення тяжких тілесних ушкоджень своїй матері , що призвело до смерті останньої , засуджено жителя Вінничини

 

Тиврівський районний суд підтримав позицію прокуратури та визнав винуватим раніше судимого місцевого жителя у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілої (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України).

 

Установлено, що обвинувачений в липні 2020 року, перебуваючи у веранді власного житлового будинку, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин із своєю матір`ю, діючи умисно та усвідомлюючи, що від його дій можуть настати тяжкі наслідки для здоров`я останньої, наніс один удар долонею лівої руки в область правої щоки потерпілої , внаслідок чого остання впала на бетонну підлогу. Після того горе-син, продовжуючи свої злочинні дії, наніс матері ще два удари кулаком правої руки в грудну клітину зліва, в область ребер, чим спричинив тілесні ушкодження, від яких остання померла в Тиврівській ЦРЛ.

 

За вироком суду за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своїй матері, що призвели до смерті останньої, 33-річний чоловік найближчі 8 років 5 місяців відбуватиме покарання у місцях позбавлення волі. Запобіжний захід у виді тримання під вартою до набрання вироком законної сили залишено без змін.

 

 

Прокурор Тиврівського відділу

Вінницької окружної прокуратури                                 Максим Веселовський

Злочин і кара: як правоохоронці саботують розслідування мільярдних  махінацій | Економічна правда