Оголошення про проведення установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді

 

Установчі збори з формування складу молодіжної ради при Тиврівській селищній раді відбудуться 30 червня 2021 року, початок зборів об 11.00 годині.

Місце проведення: смт. Тиврів, вул. Тиверська, 30, актова зала Будинку дитячої та юнацької творчості Тиврівської селищної ради.

 

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є жителями Тиврівської ТГ, що навчаються у закладі освіти громади або є керівником чи членом громадської організації чи ініціативи.

Формування складу проводиться відповідно до Положення про молодіжну раду при Тиврівській селищній раді, затвердженого рішенням 8 сесією 8 скликання Тиврівської селищної ради від 31.05.2021 року № 323. 

Порядок подання заяв для участі в установчих зборах:

Для участі в установчих зборах необхідно:

1. Заповнити анкету кандидата до складу молодіжної ради при Тиврівській селищній раді, відповідно затвердженої форми.

2. Разом із анкетою подати до ініціативної групи наступний пакет документів:

2.1. Для інститутів громадянського суспільства:

  • копію свідоцтва про реєстрацію інституту громадянського суспільства та/або копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;
  • копію статуту інституту громадянського суспільства;
  • витяг з протоколу засідання керівного органу інституту громадянського суспільства засвідчене печаткою (у разі наявності) з рішенням про делегування кандидата до складу молодіжної ради відповідно затвердженої форми ;

2.2. Для органів студентського та учнівського самоврядування:

  • копію положення про орган студентського чи учнівського самоврядування;
  • витяг з протоколу засідання керівного органу студентського чи учнівського самоврядування з рішенням про делегування кандидата до складу молодіжної ради відповідно затвердженої форми

2.3. Для громадських ініціатив:

  • інформаційна довідка про заснування, склад громадської ініціативи та результати діяльності громадської ініціативи протягом останнього року, підписана керівником громадської ініціативи;
  • лист про делегування кандидата до складу молодіжної ради, підписаний керівником громадської ініціативи.

2.4. В разі самовисунення:

  • Заповнити анкету кандидата до складу молодіжної ради при Тиврівській селищній раді, відповідно затвердженої форми
  • бланк підписів не менш, ніж 5 молодих жителів громади (14-35 років) в підтримку кандидата на членство в Молодіжній раді за формою, визначеною ініціативною групою.

 

Приймання пакету документів від кандидатів для участі в установчих зборах припиняється за 10 календарних днів до їх проведення.

Пакети документів на участь в установчих зборах приймаються до 19 червня 2021 року включно (крім вихідних та святкових днів) за адресою: смт. Тиврів, вул. Тиверська, 30, Будинок дитячої та юнацької творчості Тиврівської селищної ради (І поверх, праве крило).

 

Відповідальна особа від ініціативної групи за збір заяв, узагальнення наданих документів від кандидатів на вступ до молодіжної ради при Тиврівській селищній раді:

Єнютіна Олена Францівна (електронна адреса tuvrivbdut@gmail.com, мобільний телефон 0982598446).

 

Порядок проведення установчих зборів:

Під час проведення установчих зборів, які відкриває уповноважений представник ініціативної групи.

З числа кандидатів до нового складу молодіжної ради обирається лічильна комісія, голова, секретар установчих зборів.

Склад молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

Кількісний склад молодіжної ради визначається установчими зборами та не може становити більш як 15 осіб.

Строк повноважень складу молодіжної ради становить два роки.

Рішення установчих зборів оформляється протоколом, який складається протягом трьох робочих днів з моменту проведення установчих зборів, підписується головою та секретарем установчих зборів і подається селищній раді.

Селищна рада оприлюднює протокол установчих зборів на власному офіційному веб-сайті та/або в інший прийнятний спосіб протягом трьох робочих днів з моменту його надходження.

 

СКЛАД ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу молодіжної ради при Тиврівській селищній раді, затверджений розпорядженням голови Тиврівської селищної ради від 16.04.2021 р. № 64

Ініціативна група

з підготовки установчих зборів для формування 

Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді