ПРОТОКОЛ № 1

установчих зборів Молодіжної ради

при Тиврівській селищній раді

 

смт Тиврів                                                                      30 червня 2021 року

 

Присутні: 16 чол.

Запрошені: секретар Тиврівської селищної ради Левчук Оксана Іванівна, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Тиврівської селищної ради Киришов Валерій Володимирович, методист БДЮТ Дунаєвська Катерина Русланівна.

Члени ініціативної групи: Єнютіна О.Ф., Тузюк Г.М .

Кандидати до членства у молодіжну раду відповідно до Додатку 1

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Затвердження порядку денного та регламенту установчих зборів.
  2. Вступне слово секретаря Тиврівської селищної ради.
  3. Про обрання лічильної комісії, голови та секретаря установчих зборів.
  4. Про обрання складу Молодіжної ради шляхом рейтингового голосування за кандидатів.
  5. Про обрання голови Молодіжної ради.
  6. Про обрання заступника голови Молодіжної ради.
  7. Про обрання секретаря Молодіжної ради.
  8. Призначення дати, часу та місця першого засідання Молодіжної ради.

 

РОЗГЛЯД ПИТАНЬ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

 

По першому питанню:

Слухали: Єнютіну Олену Францівну, яка оголосила засідання установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді відкритими, зачитала порядок денний та регламент проведення зборів.

 

Проголосували: «за» - 12 , «утримались» -_0_ , «проти» - _0_

Рішення прийнято.

 

Вирішили: затвердити порядок денний та регламент засідання установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді в цілому.

 

Виступила: член ініціативної групи Тузюк Галина Миколаївна, яка запропонувала обрати головою установчих зборів Єнютіну Олену Францівну для подальшого ведення установчих зборів формування Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді.

Проголосували: 12 , «утримались» -_0_ , «проти» - _0_

Рішення прийнято.

Вирішили: обрати головою установчих зборів Єнютіну Олену Францівну.

 

Виступила: голова установчих зборів Єнютіна Олена Францівна, яка запропонувала обрати секретарем установчих зборів Тузюк Галину Миколаївну.

 

Проголосували: 12 , «утримались» -_0_ , «проти» - _0_

Рішення прийнято.

 

Вирішили: обрати секретарем установчих зборів Тузюк Галину Миколаївну.

 

По другому питанню:

Слухали: секретаря Тиврівської селищної ради Левчук Оксану Іванівну, яка побажала успіхів в роботі Молодіжної ради та наголосила, що Тиврівська селищна рада докладатиме усіх зусиль, аби молоде покоління було впевнене в завтрашньому дні.

 

По третьому питанню:

Слухали: Єнютіну Олену Францівну, яка повідомила, що на засіданні ініціативної групи прийнято рішення обрати лічильну комісію установчих зборів у кількості двох осіб та запропонувала проголосувати за лічильну комісію у складі 2-х осіб:  Закржевського Антона Романовича та Дунаєвської Катерини Русланівни.

 

Проголосували: 12 , «утримались» -_0_ , «проти» - _0_

Рішення прийнято.

 

Вирішили: Затвердити склад лічильної комісії у складі Закржевського Антона Романовича та Дунаєвської Катерини Русланівни.

 

По четвертому питанню:

Слухали: голову установчих зборів Єнютіну Олену Францівну, яка довела до відома присутніх інформацію щодо кількісного складу Молодіжної ради та запропонувала затвердити склад Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді у кількості 15 представників громадськості та зазначила, що декілька кандидатів (Гаврилюк Валерія Сергіївна, Корольова Василина Олегівна

 та Кирилюк Вікторія Олександрівна) не змогли відвідати установчі збори з поважних причин, тому запропонувала до складу Молодіжної ради обрати всіх учасників, що подали заяви та усі необхідні документи.

 

Проголосували: 12 , «утримались» -_0_ , «проти» - _0_

Рішення прийнято

 

Вирішили: включити до складу Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді 15 представників громадськості та подати персональний склад Молодіжної ради на затвердження на виконком Тиврівської селищної ради.

 

Вирішили: вважати вибраним до складу Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді:

  1. Кирилюк Микола Олександрович
  2. Вугляр Юлія Юріївна
  3. Кирилюк Вікторія Олександрівна
  4. Мельник Олена Василівна
  5. Корольова Василина Олегівна
  6. Пулькіна Мирослава В’ячеславівна
  7. Коченко Ірина Михайлівна
  8. Дуброва Анастасія Олександрівна
  9. Поворознюк Ольга Василівна
  10. Вершило Яна Сергіївна
  11. Бадах Катерина Миколаївна
  12. Гаврилюк Вікторія Сергіївна
  13. Закржевський Антон Романович
  14. Береговий Роман Іванович
  15. Яковенко Альона Миколаївна

 

По п’ятому питанню:

Слухали: голову установчих зборів Єнютіну Олену Францівну, яка повідомила, що на голову Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді подали свої кандидатури Вугляр Юлія Юріївна та Кирилюк Микола Олександрович.

 

Виступила: Мельник Олена Василівна, яка запропонувала  кандидатам на посаду голови Молодіжної ради представити свої презентації.

 

Проголосували (шляхом таємного голосування):

Вугляр Юлія Юріївна - «за» -  голоси

Кирилюк Микола Олександрович - «за» -  9  голосів

 

Вирішили: обрати головою Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді Кирилюка Миколу Олександровича

 

По шостому питанню:

Слухали: голову Молодіжної ради  Кирилюка Миколу Олександровича, який запропонував обрати заступником голови Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді Вугляр Юлію Юріївну.

 

Виступила: Вершило Яна Сергіївна, яка підтримала кандидатуру  Вугляр Юлії Юріївни на посаду заступника голови Молодіжної ради.

 

Проголосували (шляхом таємного голосування):

Вугляр Юлія Юріївна - «за» -  11  голосів

 

Вирішили: обрати заступником голови Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді Вугляр Юлію Юріївну.

 

По сьомому питанню:

Слухали: голову Молодіжної ради Кирилюка Миколу Олександровича, який  запропонував обрати секретарем Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді Коченко Ірину Михайлівну.

 

Проголосували: «за» - 11 , «утримались» - 1, «проти» - 0.

 

Вирішили: обрати секретарем Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді Коченко Ірину Михайлівну.  

 

По восьмому питанню:

Слухали: голову Молодіжної ради Кирилюка Миколу Олександровича, який   запропонував провести перше засідання Молодіжної ради 9 липня 2021 о 12.00 годині в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості Тиврівської селищної ради

 

Проголосували: 12 , «утримались» -_0_ , «проти» - _0_

Рішення прийнято

 

Вирішили: 21 липня 2021 о 12.00 годині в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості Тиврівської селищної ради провести перше засідання Молодіжної ради.

 

Голова установчих зборів                                    Єнютіна Олена Францівна

 

Секретар установчих зборів                                 Тузюк Галина Миколаївна

 

ВІДБУЛИСЬ УСТАНОВЧІ ЗБОРИ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ПРИ ТИВРІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ

 

30 червня 2021 року в актовій залі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулися установчі збори для формування складу Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді.

Молодіжну раду на Тиврівщині, як постійно діючий консультативно-дорадчий орган при селищній раді, створено відповідно до рішення 8 сесії 8 скликання Тиврівської селищної ради від 31 травня 2021 року №323 «Про створення молодіжної ради Тиврівської селищної ради».

З вітальним словом до молодіжних депутатів звернулася секретар Тиврівської селищної ради Оксана Левчук, яка подякувала за активну громадську позицію і запевнила у всебічній підтримці молодіжних ініціатив та проєктів. Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Валерій Киришов наголосив на важливості сталої діяльності і співпраці Молодіжної ради із відділом, закладами освіти та культури.

Напередодні члени ініціативної групи розглянули документи від представників інститутів громадянського суспільства, які до 19 червня подавали заяви для участі в установчих зборах. Зокрема, до ініціативної групи надійшло 16 заяв. За результатами перевірки, усунення недоліків та поданих документів на відповідність вимогам встановлених постановою №1198 участь в установчих зборах взяли 15 інститутів громадянського суспільства.

Під час засідання шляхом рейтингового голосування обрали керівний склад – головою Молодіжної ради обрано Миколу Кирилюка, заступником голови – Юлію Вугляр, секретарем Молодіжної ради – Ірину Коченко.

Члени Молодіжної ради обговорили перспективні напрямки діяльності та шляхи залучення молоді Тиврівської територіальної громади, поділилися своїм баченням участі молоді в житті громади та запланували перше засідання Молодіжної ради на 21 липня 2021 року.

Отже, перший крок зроблено! Вітаємо нашу активну молодь з новим статусом та бажаємо реалізації планів та проєктів!