Сьогодні Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

30 липня 2021 року в смт. Тиврів на площі біля ринку працівниками з питань соціального захисту Тиврівської ОТГ  проведено інформаційну кампанію до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми з метою привернення уваги мешканців громади до проблеми протидії торгівлі людьми.

Якщо Вас силою примушували працювати?

Якщо відбирали паспорт, особисті документи?

Якщо не відпускали додому чи обмежували в пересуванні?

Якщо Вам погрожували чи залякували?

Ви маєте право на допомогу!!!

Для підтримки постраждалих від торгівлі людьми Ви можете звернутись безкоштовно та конфіденційно до Відділу соціального захисту та соціального забезпечення, охорони здоров»я Тиврівської селищної ради, а також до фахівців із  соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Тиврівської селищної ради за адресою  смт.Тиврів, вул. Тиверська,47 (адмінбудівля Тиврівської селищної ради), де Вам допоможуть в отриманні статусу постраждалої від торгівлі людьми.

При встановлені статусу постраждалій особі виплачується  матеріальна допомоги одноразово у розмірі трьох прожиткових мінімумів для відповідної категорії осіб (діти віком до шести років; діти віком від шести до 18 років; працездатні особи; особи, які втратили працездатність), установлених на момент звернення особи за матеріальною допомогою.

Бережіть себе та свої близьких!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису