14 вересня 2021 року за участі директора «Центру надання соціальних послуг» Тиврівської селищної ради О. А. Чичкалюка,  начальника служби у справах дітей М. Г. Васильчук, заступника начальника сектору поліцейської діяльності № 1 відділення поліції №? М. І. Білоуса та працівників відділення соціальної допомоги вдома центру був організований спільний виїзд в села Василівка, Красне, Нове Місто, Строїнці та Черемошне.

         Завідувачем відділення соціальної допомоги вдома О. О. Кузьмик та  фахівцем із соціальної допомоги вдома Н. К. Панченко, з метою перевірки якості надання соціальних послуг догляду вдома одиноким пристарілим  особам соціальним робітником Т.В. Шаталюк у с. Красне та Нове Місто, було опитано 7 осіб – отримувачів соціальних послуг допомоги вдома та, за результатами, складено відповідні акти. У с. Строїнці здійснено оцінку потреб особи похилого віку, яка перебуває в складних життєвих обставинах

Під час профілактичного рейду служби у справах дітей, спільно із представником поліції,  було обстежено  сім’ї, у яких проживають з дітьми у складних життєвих обставинах та сім’ї з групи ризику, загалом обстежено 5 сімей, в яких виховується 17 малолітніх дітей.