Вчора, 27 вересня 2021 року за участі директора «Центру надання соціальних послуг» Тиврівської селищної ради О. А. Чичкалюка,  завідувача відділення соціальної допомоги вдома О. О. Кузьмик,  головного спеціаліста служби у справах дітей В. Вихрист, фахівця із соціальної роботи Л.  Савєльєвої та фахівця із соціальної допомоги вдома Н. Панченко був організований спільний виїзд в села Василівка, Іванківці, Красне, Нове Місто та Строїнці.

   Фахівцем із соціальної роботи Л.  Савєльєвою було обстежено  сім’ї, у яких відбулось домашнє насильство, сім’ї, у яких проживають діти у складних життєвих обставинах та сім’ї з групи ризику, яким надається послуга соціального супроводу. Проведено профілактичні бесіди щодо неприпустимості вчинення домашнього насильства, налагодження міжособистісних взаємовідносин, ведення здорового способу життя, піклування про дітей... Метою відвідування вище зазначених сімей є перевірка виконання плану соціального супроводу,  попередження домашнього насильства, сімейного неблагополуччя та формування усвідомленого та відповідального батьківства

Завідувачем відділення соціальної допомоги вдома О. О. Кузьмик  та  фахівцем із соціальної допомоги вдома Н. К. Панченко було перевірено роботу соціального робітника по с. Іванківці Крикливу В.І. Також частково опитано отримувачів соціальних послуг допомоги вдома у с. Красне та с. Строїнці, за результатами складено відповідні акти. Приємно було чути від підопічних слова подяки на адресу наших соціальних робітників.