Яскравим, колоритним, емоційним видався традиційний мистецький фестиваль «Різдвяне диво», що популяризує давні українські різдвяні традиції на Тиврівщині.

Різдвяними колядками та щедрівками віншували присутніх кращі фольклорні колективи Тиврівської територіальної громади, дзвінкими колядками, щедрівками привітали тиврівчан з різдвяними святами.

Вітаючи присутніх на фестивалі «Різдвяне диво» відзначено неповторність фольклорної спадщини Тиврівщини, присутні на урочистостях дякували аматорам за збереження народних звичаїв, бажали усім міцного здоров’я, миру, злагоди та натхнення на добрі справи, здійснення усіх задумів та сподівань заради процвітання рідного краю.

Під час фестивалю шанувальники народного мистецтва мали можливість поспілкуватися з майстрами, помилуватись їхніми виробами та різдвяними композиціями з природних матеріалів, а господині з кожного старостинського округу частували дорогих гостей щедрою кутею та духмяною різдвяною випічкою. Будемо сподіватися, що всі гарні побажання здійсняться і цей рік буде щасливим для кожного.

Фото без опису