19 квітня 2024 р. на площі біля базару в селищі Тиврів буде працювати вакцинобус із обласного Центру контролю і профілактики хвороб за участю медичної сестри і лікаря із Тиврівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Наявні всі вакцини.

Запрошуємо дітей та дорослих зробити щеплення від правця та дифтерії, від Ковід-19, від кору, краснухи, паротиту, поліомієліту, кашлюку та від гемофільної інфекції.

Крім вакцинації Ви зможете виміряти свій артеріальний тиск, у ендокринолога з Вінницького обласного високоспеціалізованого клінічного ендокринологічного центру перевірити рівень цукру крові, у фахівців обласного Центру інфекційних хвороб перевірити себе на наявність ВІЛ-інфекції та гепатиту В і С, а з лікарем -імунологом із обласного Центру контролю і профілактики хвороб обговорити питання, які можуть вас цікавити про вакцинацію дітей і дорослих.

Захід проводиться за сприянням ВООЗ, ЮНІСЕФ, МОЗ , ЦГЗ МОЗ в рамках проекту «Розбудова стійкої системи громадського здоров'я» за ініціативою Вінницького обласного Центру контролю і профілактики хвороб.

Захистіть себе і своїх близьких.

Фото без опису