ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ІНІЦІАТИВНОЇ ГРУПИ З ПІДГОТОВКИ ПРОВЕДЕННЯ УСТАНОВЧИХ ЗБОРІВ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ СКЛАДУ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ

 ПРИ ТИВРІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ

 

Розпорядженням селищного голови від 16 квітня 2021 року  № 64 «Про створення ініціативної групи з підготовки проведення установчих зборів для формування Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді» затверджено персональний склад ініціативної групи з підготовки проведення установчих зборів для формування Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді у кількості 7 осіб.

Потрібно зазначити, що Молодіжна рада – консультативно-дорадчий, представницький орган Тиврівської селищної ради, мета діяльності якої – залучення молоді територіальної громади до формування молодіжної політики та соціально-культурного розвитку громади, забезпечення узгодженості дій у розв’язанні питань, пов’язаних із життям молоді та її участі в усіх сферах життя ТГ.

21 квітня 2021 року відбулося перше засідання ініціативної групи з підготовки проведення установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді.

           Під час засідання члени групи ознайомилися з Положенням про Молодіжну раду при Тиврівській селищній раді і про ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу Молодіжної ради. 

Також, ініціативною групою було одноголосно вирішено делегувати від Тиврівської територіальної громади для участі в установчих зборах Молодіжного Конгресу Вінниччини Кирилюка Миколу, учня 10 класу опорного закладу ЗОШ І-ІІІ ст. смт. Тиврів.

 З більш детальною інформацією щодо створення Молодіжної ради при Тиврівській селищній раді можна ознайомитися на веб-сайті  Тиврівської селищної ради.

 

Голова ініціативної групи                               О.Єнютіна


Фото без опису