Фото без опису     З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив генеральний директор ТОВ «Красне-Агроінвест», Чепелюк Костянтин Сергійович, котрий надав благодійну допомогу в сумі 60276,4 грн. для придбання засобів протипожежного захисту, будівельних матеріалів та проведення ремонтних робіт відділення надання соціальних послуг стаціонарного догляду в умовах цілодобового проживання «Центру надання соціальних послуг» Тиврівської селищної ради. 

   Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток громади. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

     Від імені селищного голови Сергія Кицишина і від себе особисто висловлюю Вам, шановний Костянтине Сергійовичу, щиру вдячність за цю безкорисну допомогу . Ваша допомога – це неоціненний внесок у збереження стаціонарного відділення і, безсумнівно, відчутна підтримка Тиврівській громаді.

      Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнений, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте кращі та безпечніші умови для проживання наших підопічних.

        Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаю Вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

З повагою - дирекор «Центру надання соціальних послуг» Тиврівської селищної ради Олег Чичкалюк