Фото без опису За сприяння ТОВ «Красне-Агроінвест» розпочато ремонтні роботи в приміщенні відділення надання соціальних послуг стаціонарного догляду в умовах цілодобового проживання «Центру надання соціальних послуг» Тиврівської селищної ради., що  знаходиться у с.Красне по вул. Д. Нечая, 11А.

     Наразі демонтовано вагонку та встановлено гіпсокартонні плити у коридорі та їдальні відділення. Також у коридорі нанесено шпаклівку та покрашено стіни. Встановлено пожежний рукав та інші протипожежні засоби.

     Загалом за кошти ТОВ «Красне-Агроінвест» придбано будівельні матеріали, засоби протипожежного захисту та профінансовано виконавців  ремонтних робіт.

     Також напередодні здійснено генеральне прибирання горища будівлі. Завдяки допомозі місцевого підприємця Трача Романа Володимировича, який допоміг коштами,  та пастиря Церкви Християн Віри Євангельської Куцого Анатолія Ярославовича, що надав у користування причіп, з території відділення було вивезено будівельне сміття. Житель с. Красне Ткачук Вадим Миколайович допоміг провести воду до протипожежних кранів.

     Керівництво «Центру надання соціальних послуг» щиро вдячне благодійникам за допомогу.