Щодо проведення національно-патріотичного фестивалю, приуроченого до Дня Незалежності України "Історія української звитяги"

На виконання Обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 8 скликання від 29 січня 2021 року №29, Департамент соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації спільно з в/ч 3008 Національної гвардії України та ММО "Станиця Вінниця Пласту - Національної скаутської організації України" планує проведення національно-патріотичного фестивалю, приуроченого до Дня Незалежності України "Історія української звитяги".

⚜️ТРІАНГЛЬ ЖЕНЕРАСЬОН ЮМАНІТЕР⚜️

📣 Потребуєте допомоги? Ми тут, щоб вам допомогти! 🤝 смт Тиврів, вул. Тиверська, буд. 40 ТИВРІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА      *7.08.2023р. з 10.00 до 14.00* Гуманітарна Організація ⚜️ТРІАНГЛЬ ЖЕНЕРАСЬОН ЮМАНІТЕР⚜️ організовує комплекс заходів, які спрямовані для надання допомоги громадянам, які опинилися в складних умовах, вимушені покинути своє житло та перебувають в кризовому стані 🏚️ Наша команда пропонує широкий спектр послуг, які можуть вам знадобитись: ✅ Комплексна психологічна підтримка, щоб допомогти вам подолати складні життєві ситуації та стрес. ✅ Соціальна підтримка, яка допоможе вам в вирішенні базових потреб. ✅ Безкоштовна юридична допомога, включаючи консультації та супровід у різних сферах.