Вітаємо іменинницю!

   Колектив " Центру надання соціальних послуг" Тиврівської селищної ради щиро вітає завідувача відділення надання соціальних послуг стаціонарного догляду в умовах цілодобового проживання Задорожну Людмилу  Миколаївну з 35-річним ювілеєм, який вона святкує сьогодні, 12 липня !

Проведено планову ревізію продуктів харчування та медикаментів відділення надання соціальних послуг стаціонарного догляду в умовах цілодобового проживання

      Комісією в складі: голови комісії Недбалюк Людмили Станіславівни - головного бухгалтера, та членів комісії Добровінської Оксани Вікторівни – бухгалтера відділення та Панченко Наталії Костянтинівни - фахівця із соціальної роботи вдома відділення соціальної допомоги вдома  проведено  планову ревізію  продуктів харчування та медикаментів  відділення надання соціальних послуг стаціонарного догляду в умовах цілодобового проживання за ІІ квартал 2021 року.

Фахівцями із соціальної роботи був здійснений виїзд до багатодітної родини

     09 липня 2021 року завідувачем відділення соціальної роботи Оксаною Франко та фахівцем із соціальної роботи відділення Людмилою Савєльєвою, за участі директора «Центру надання  соціальних послуг»  Олега Чичкалюка, був здійснений візит до родини, у якій 5 дітей залишились без батьківського піклування у с. Красне.

Здійснено оцінку потреб у соціальних послугах трьох осіб, які проживають в с.Нове Місто та с.Красне

     Директором центру надання  соціальних послуг Чичкалюком Олегом Анатолійовичем, завідуючою відділення соціальної допомоги вдома Кузьмик Оленою Олександрівною та соціальним робітником  відділення соціальної допомоги вдома Шаталюк Тетяною Вікторівною 09 липня 2021 р. було здійснено оцінку потреб у соціальних послугах трьох осіб, які проживають в с.Нове Місто та с.Красне для надання їм соціальних послуг відділенням соціальної допомоги вдома.

Розпочато ремонтні роботи у відділенні надання соціальних послуг стаціонарного догляду

     За сприяння ТОВ «Красне-Агроінвест» розпочато ремонтні роботи в приміщенні відділення надання соціальних послуг стаціонарного догляду в умовах цілодобового проживання «Центру надання соціальних послуг» Тиврівської селищної ради., що  знаходиться у с.Красне по вул. Д. Нечая, 11А.

Нагадуємо, що в Україні продовжує діяти соціальний проєкт «Допомога поруч», запроваджений Міністерством соціальної політики України!!!

З метою допомоги вразливим категоріям громадян функціонує інформаційна платформа «Допомога поруч» та працює «гаряча» телефонна лінія, на яку можуть звернутися громадяни, які потрапили в складні життєві обставини і потребують невідкладної допомоги. Телефон «гарячої лінії» для мешканців Вінницької області 08002164330.